Tyky Päivä: City Adventure

 

LAPPEENRANTA, IMATRA, SAVITAIPALE, MIKKELI, KOUVOLA

Erittäin hauska ja mukaansa tempaiseva ohjelma osaksi tyky-päivää. Ohjelman aikana päivän liikunta-annos on taattu, sillä kävelyä tulee noin 5-8 km.

City Adventuren aikana pienryhmät kisailevat keskenään paremmuudesta erilaisten rastitehtävien parissa. Rastipaikoille joukkueet löytävät annettavien tablet-tietokoneiden avulla. Kun joukkue saavuttaa rastipaikan tabletti antaa joukkueelle tehtävät. Tehtävät vaihtelevat, mutta ovat pääosin alueen historiaan ja rakennuksiin liittyviä tehtäviä. Esimerkiksi "Koska vieressänne oleva kirkko on rakennettu". Mukana on myös hauskoja valokuvaus tehtäviä joista saa mukavia muistoja päivästä. Lisämausteen seikkailuun antaa piilotetut tehtävät, jotka tupsahtavat tabletille ilman varoitusta, tai salaiset vihjeet tehtäväpaikasta jota ei kartalla näy. Ovelimmat joukkueet löytävät oikoreittejä ja voivat kerätä näin suurimman pistepotin. Näiden erikoisempien tehtävä muotojen ansiosta keskusteltavaa riittää vielä paljon ohjelman jälkeenkin! Tulokset tiedetään heti seikkailun jälkeen, parhaat on mahdollista siis palkit. Kriteereinä voidaan käyttää esimerkiksi kerättyjä pisteitä tai pisintä käveltyä matkaa.

City Adventure on mahdollista toteuttaa Lappeenrannassa, Imatralla, Savitaipaleella, Mikkelissä ja Kouvolassa.

Kaupunkiseikkailujen radat on sijoitettu kaupunkien ydinkeskustojen ympärille. Osallistujat eivät tarvitse kuin reipasta kilpailuhenkeä. Kaikki välineet kaupunkiseikkailun suorittamiseen saatte meiltä. Itse seikkailuohjelma on helppokäyttöinen. Voimme myös räätälöidä kaupunkiseikkailuun juuri teidän ryhmällenne sopivia rastitehtäviä. Rastien tehtävät/kysymykset voivat liittyä esimerkiksi juuri päättyneeseen koulutukseen. Räätälöidyn tehtäväradan voi luoda minne vain, sen ei siis tarvitse rajoittua kaupungin keskustaan.

Seikkailu soveltuu erinomaisesti osaksi tyky -päivää. Seikkailu voidaan aloittaa ja lopettaa monista eripaikoista keskustojen alueella. Joten tyky päivään ei tule turhia siirtymiä. 


TYKY PÄIVÄ: CITY ADVENTURE

 • Hinta: alk. 750 €/ryhmä
 • Hinnat sis. Valmis kaupunkiseikkailu, tabletit, opastus ja ohjaus, ALV
 • Ryhmäkoko: 8-100+ hlö (suositus min 8 hlö)
 • Tapahtuman kesto: Suositeltu pituus 1,5-2h
 • Maksutapa: Käteinen, kortti tai lasku
 • Opastuksen/seikkailun kieli: Suomi tai Englanti
 • Aktiviteetti saatavilla: Huhtikuu-marraskuu
 • Aktiviteetin toteutuspaikka: Lappeenrannassa, Imatralla, Savitaipaleella, Mikkelissa ja Kouvolassa
 • Omat varusteet: Hyvät kävelykengät, juomapullo kesällä.

PAKETTIVAIHTOEHDOT (LAPPEENRANTA)

 • Saunalautta + City Adventure: Saunalautta ja City Adventure
  • Hinta esim 10 hlö: 105€/hlö
  • Sisältää: City Adventure -ohjelma, saunalautta risteilyn 3,5h + vuokrapyyhkeet
  • Huom: Maksimiasiakasmäärä saunalautalla on 12 hlö,
 • Huom: Meiltä myös Kaupunkiseikkalu joka on saman tyyppinen kuin City Adventure. Alla eroavaisuudet:

Kaupunkiseikkailu ja City Adventures erot

City adventure: Hauskoja valokuvaus tehtäviä, aikarajoitteisia tehtäviä, piilotettuja tehtäviä, salaisia tehtäviä jonne löytyy pelissä annettavien vihjeiden avulla, rastipaikoilta saa super voimia joiden avulla voi mm. hankkia tuplapisteet rasteilta tietyn ajan puitteissa. City Adventure on myös mahdollista toteuttaa useissa eri paikoissa. Pelin sisällä oma chat.

Kaupuankiseikkailu: Piilotettujen esineiden etsintää, ei aikarajoituksia rasteilla, Valmis seikkailu vain Lappeenrannan keskustan alueella. Helpot ja keskivaikeat rastit yleensä helppoja ratkaista kun ei ole aikarajoitusta. 

Molemmat ohjelmat sopivat erinomaisesti osaksi tyky -päivää. 

Varaukset/kyselyt alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi tai soittamalla suoraan Teemulle 040 588 0738