e-Fatbike Safarit

Tervetuloa kokemaan sähköavusteinen fatbike ehkäpä ensimmäistä kertaa? Meidän takuulähtöiset viikkosafarit ovat matalankynnyksen retkiä, joten rohkeasti mukaan! Meidän retket ovat liikunnallisia, mutta aina sellaisia että kaikki pysyy perässä. Järjestämme retkiä Savitaipaleella, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Repovedellä. Alla löydät erilaisia e-fatbike safari vaihtoehtoja. Retket on mahdollista maksaa myös seuraavilla liikunta eduilla: ePassi, Smartum, Eazybreik ja Edenred. 


e-fatbike
e-fatbike safari
SunnuntaisinParittoman viikot, alkaen 2.5

e-fatbike safari Repovedelle

Tervetuloa ihastumaan Repoveden kansallispuistoon sähköavusteisten läskipyörien kanssa. Safarin aikana kierrämme kansallispuistoa noin 17 km verran, joten näkemistä ja kokemista riittää parin tunnin pyöräilyn aikana. Retken aikana vauhti on rauhallista ja leppoisaa, joten tämä retki soveltuu kaikille normaalin kunnon omaaville. Kohokohtia matkan varrella on mm. Olhavan upea vuori, jonka tarjoamiin näkymiin voi omatoimisesti tutustua retken aikana.

Lisätiedot

Reitin vaikeus: 2/3 hiekkatietä, 1/3 polkua. Polku on kivikkoista, mutta täällä pärjää jos on pyörällä aikaisemmin polkenut.

Matkavauhti: Leppoisa

e-fatbike safari
SunnuntaisinParilliset viikot, alkaen 25.4

e-fatbike retki Savitaipaleella

Savitaipaleen upea suppamaasto on kuin tehty sähköavusteisille pyörille. Retkemme kulkee merkitty "jääkaudenjäljet" -reittiä joka on vaativuudeltaan helppo. Reitti kulkee pieniä hiekkateitä pitkin lukuun ottamatta lyhyttä 400m polku etappia. Retken aikana pyöräilyä kertyy noin 15km. Retken aikana vauhti on rauhallista ja leppoisaa, joten tämä retki soveltuu kaikille normaalin kunnon omaaville.

Lisätiedot

Reitin vaikeus: Helppo reitti. Valtaosa hiekkatietä. Yksi helppo polunpätkä osuu reitille. Mahdollisuus myös erkaantua osaksi aikaa ryhmästä ja polkea hieman enemmän polkuja jos siltä tuntuu. 

Matkavauhti: Leppoisa

e-fatbike safari
Heinäkuussa!Su 18.7.2021

e-Fatbike ja tykkimäen sauna!

Tämä ohjelma toteutetaan yhteistyössä Tykkimäen Saunan kanssa! Reitti koostuu latupohjista, pienistä teistä ja eritasoisista poluista, jotka voivat paikoin vaatia enemmän tasapainottelu. Matkavauhti on leppoisan reipas. Safarin aikana pidämme juomataukoja (omat eväät mukaan) Polkemista kertyy noin 20-25 km ja aikaa retkellä menee noin 2h. 

Lisätiedot

Reitin vaikeus: 2/3 "kärrypolkuja", 1/3 polkua. Polut ovat osin kivikkoista ja kapeaa, joten paikoin joutuu hieman taiteilemaan pyörän kanssa. Soveltuu kuitenkin monille osallistujille maastopyöräily kokemukseksi. 

Matkavauhti: Leppoisa-reipas

e-fatbike safari
Tiistaisin klo 10-12Alkaen 29.6

City e-fatbike safari  lappeenranta

City-maastopyöräilyä! Lappeenrannan sataman vuokraamosta lähtevät viikkosafarit seikkailevat Lappeenrannan keskustan lähistöllä. Safarin aikana poljemme mm. Saimaan rannan läheisyydessä, rantaraittia pitkin sekä valikoituja metsäpolkuja keskustan tuntumassa. Voit yllättyä kuinka paljon hyviä city-maastopyöräpolkuja onkaan keskustan lähellä! 

Lisätiedot

Reitin vaikeus: Reitti koostuu valtaosin poluista tai latupohjista Reitti on helppo, vähän korkeuseroja. 

Matkavauhti: Leppoisa

e-fatbike safari
Tulossa syksyllä 2021

e-fatbike safari pimeässä

Syksy tarjoaa huikeita fiiliksiä ja elämyksiä pimenevässä illassa. Lähde mukaan kokemaan pimeä metsä sähköavusteisen e-Fatbiken kanssa. 

Safarin toteutuspaikka toimii vuorotellen Savitaipale ja Lappeenranta. Savitaipaleella lähtöpaikkana toimii Olkkolan uimarannan parkkipaikka. Lappeenrannassa lähtöpaikka on Joutsenon radiomaston lähistöltä. Aikaisempaa kokemusta e-Fatbikesta ei tarvita. Vauhti ei ole tällä safarilla on mahdottoman kova, mutta pimeys tarjoilee pieniä haasteita jos pimeässä polkeminen ei ole aiemmin tuttua. Safarin pituus on kaksi tuntia, ja sisältää juomataukoja. Poljettavaa matkaa kertyy noin 20 km. 

Tulossa

Reitin vaikeus: Reitti on helpohko, mutta pimeä luo oman haasteen.

Matkavauhti: Leppoisa-reipas

Usein kysyttyä:

Haluan maksaa kortilla, käteisellä, Smartumilla, Eazybreakilla, Edenredillä tai ePasilla. Miten toimin? Tee varaus puhelimitse, tai sähköpostitse. Kerro nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja pituutesi niin lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Maksu liikuntaedulla voidaan suorittaa tapahtumapaikalla, ennekuin lähdetään safarille.

Monta paikkaa on vielä vapaana? Vapaiden paikkojen määrän näkee varauskalenterista. Varauskalenteri ei anna varata kuin vapaana olevan määrän paikkoja. Eli jos laittaa henkilömääräksi 4 ja kalenteri antaa varata, on vapaita paikkoja ainakin 4. 

Jos sataa, miten toimitaan? Jos sataa emme lähde safarille ja rahat palautetaan täysimääräisenä. Jos on tulossa sellainen "ehkä" keli, niin jokainen saa tehdä oman ratkaisun, ja rahat palautetaan perujille.

Lisätietoja: Sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi tai soittamalla suoraan Teemulle 040 588 0738