Tykkimäki Resort aktiviteetit ja vuokraamo

melonta tykkimäki

Tervetuloa uuteen toimipisteeseemme Kouvolan Tykkimäkeen! Saimaan Paljun aktiviteetti- ja vuokrauspiste tarjoaa monenlaista tekemistä niin Tykkimäki Resortin asiakkaille, lähialueen asukkaille kuin yrityksille ja matkailijoillekin. Tule tutustumaan uusiin ja huippuhienoihin tiloihimme ja löydät takuulla sopivaa ohjelmaa päivääsi!

Jos etsit kokonaisuutta, joka rakentuu Tykkimäki Resortin kattavista ravintola- ja kokouspalveluista, upeista majoitusvaihtoehdoista ja panoraama-tilaussaunoista, otathan yhteyttä Tykkimäki Resortin myyntipalveluun osoitteeseen sales.kymenseutu@sok.fi.

Vuokraus- ja aktiviteettipiste

Saimaan Paljun aktiviteetti- ja vuokrauspisteeltä saat käyttöösi modernit vuokravälineet pyöräretkille, maastopyöräilyyn, suppailuun, melontaan ja lumikenkäilyyn. Välineet on helppo varata suoraan verkkosivuiltamme. Vuokraamomme työntekijät auttavat sopivien välineiden valinnassa ja perehdyttävät niiden käyttöön.

Tästä pääset vuokraamon sivuille mistä näet myös aukioloajat.

käyrälampi sup lauta
melonta tykkimäki

Takuulähtöisiä aktiviteetteja läpi kesän!

Haluaisitko kokeilla uusia kesälajeja? Saimaan Paljun vuokraus- ja aktiviteettipisteeltä starttaa kesäisin takuulähtöisiä opastettuja retkiä, joille on helppo osallistua. Ilmoittaudu mukaan ja lähde nauttimaan alueen upeasta luonnosta!

Lue lisää takuulähtöisistä aktiviteeteistä täältä.

Palvelut ryhmille

Polttarit, syntymäpäiväjuhlat, yritystapahtuma tai muu ryhmätilaisuus. Meidän kattavasta valikoimastamme löytyy sopivaa ohjelmaa tapahtumaan kuin tapahtumaan! Tarjoamme Tykkimäki Resortilla monipuolisia ohjattuja aktiviteetteja ryhmille. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi retki lähiluontoon e-fatbikellä tai melontaa ja SUP-lautailua Käyrälammella. Laadukkaat välineet ja ammattitaitoinen opastus takaavat ikimuistoisen kokemuksen.

Lue lisää ryhmille suunnatuista palveluista täältä.

nokipannu
padel kouvola

Padel Tykkimäki Resort

2020-luvun trendilaji padel on rantautunut myös Tykkimäkeen! Tennistä ja squashia yhdistelevä padel tarjoaa hauskoja pelihetkiä kauniissa maisemissa. Peli on parhaimmillaan neljästään pelattuna, mutta lajin saloihin voi tutustua myös kahdestaan pelaten. Aurinkoinen kesäpäivä, hauska laji, ulkokenttä ja hyvä seura – voiko kesäpäivältä enempää toivoa?

Lue lisää Tykkimäki Resortin padelista täältä.

Minigolf

Golfmaila käteen ja turnaus pystyyn! Vanha klassikko, minigolf, tarjoaa hauskaa ajanvietettä kaikilla lapsiperheistä juhlaseurueisiin ja yritysporukoihin. Leikkimielisten mestaruuskilpailujen tuoksinassa aika kuluu kuin siivillä, ja Tykkimäki Resortin palvelut tarjoavat oivan miljöön myös jälkipeleille.

Lue lisää minigolfista täältä.

minigolf kouvola