Tyky-päivä Kouvola ja repovesi

Saimaan Palju järjestää yrityksille, yhdistyksille ja muille ryhmille ohjelmapalveluita myös Kouvolan ja Repoveden alueella. Olemme järjestäneet kesäpäiviä ja muita tapahtumia pienille, muutaman hengen ryhmille ja suurimmillaan muutaman sadan hengen ryhmille.

Tältä sivulta löydät meidän Kouvolan seudun tarjonnan.


Varaukset tai kyselyt sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi tai soittamalla suoraan Teemulle 040 588 0738

sähköavusteinen retkipyörä
e-retkipyörä safariKymijoen ulkoilureitillä

Leppoisa e-retkipyörä safari hienoa Kymijoen ulkoilureittiä mukaillen. Tämä safari on helppo ja kaikki pysyvät vauhdissa mukana, kiitos sähköavusteisten pyörien.

Lisätietoja

repovesi tyky-päivä
Tyky-päivä Repovedellä!

Voisiko olla parempaa kohdetta tyky-päivän viettoon kuin Repoveden upeat maisemat. Tarjoamme Repovedelle e-fatbike safareita, melontaa, SUP-lautailua ja metsämieli rentoutusta. Ruokailut ja telttasaunat kruunaa päivän!

Lisätietoja

e-fatbike safari
e-fatbike safariTykkimäen alueella

Tykkimäen alueelta lähtevä e-fatbike safari johdattelee polkijat kohti Uttia tai Valkealaa, hieman ryhmän toiveista riippuen. Matkalta löytyy mukavaa neulaspolkua, kiemurtelevaa polkua tai latupohjia. Tällä safarilla kaikki pysyvät mukana!

Lisätietoja

tyky päivä lappeenranta
Tyky-olympialaisetKouvolassa

Hauska joukkue kisailu, jossa otetaan kilpakumppaneista mittaa seitsemän erilaisen pienlajin merkeissä. Lajeista tutuin lienee lankkuhiihto, joka on perinteisesti viimeinen laji. Paras joukkue voittakoon

Lisätietoja

tyky päivä
KaupunkiseikkailuKouvolassa

Joukkuekisailu jossa testataan hoksottimia ja nopeutta. Kisailun suorituspaikkana on Kouvola keskusta-alue, jonne on sijoitettu rasteja erilaisilla tehtävillä. Tehtävät vaihtelevat etsintä tehtävistä pulman ratkontaan. 

Lisätietoja