Tyky-päivä Lappeenranta ja repovesi

Saimaan Palju järjestää yrityksille, yhdistyksille ja muille ryhmille ohjelmapalveluita Etelä-Karjalan alueelle. Päätoiminta alueemme on Lappeenranta ja Savitaipale. Olemme järjestäneet kesäpäivä ja muita tapahtumia pienille muutaman hengen ryhmille ja suurimmillaan muutaman sadan hengen ryhmille. 

Yhteistyö kumppaniemme kautta pystymme tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia ohjelmia. Tällä sivulla on listattuna suosituimmat yksittäiset ohjelmat sekä kysytyimmät kokonaisuudet yritysryhmille. 


Varaukset/kyselyt sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi tai soittamalla suoraan Teemulle 040 588 0738

e-fatbike, sähköfatbike
e-fatbike safari

E-fatbike safarit Etelä-Karjalassa tai upeissa Repoveden maisemissa. Vuoden 2020 hittiohjelma, johon voidaan liittää ruokailua, saunomista tai jotain muuta ohjelmaa jos kaikki eivät pyöräilystä innostu.

Lisätietoja

saunalautta lappeenranta
saunalautta risteily

Lappeenrannan saunalautta tarjoaa upeat puitteet kesäpäivän viettoon. Erikoisempana vaihtoehtona; saunalautalle voi vaikka meloa oppaan johdolla. Lautalla saapuessa sauna onkin jo lämmin.

Lisätietoja

repovesi tyky-päivä
Tyky-päivä Repovedellä!

Voisiko olla parempaa kohdetta tyky-päivän viettoon kuin Repoveden upeat maisemat. Tarjoamme Repovedelle e-fatbike safareita, melontaa, SUP-lautailua ja metsämieli rentoutusta. Ruokailut ja telttasaunat kruunaa päivän!

Lisätietoja

tyky päivä lajikokeilu
tyky-päivä lajikokeilu

Melomaan, SUP-lautailemaan, vai pyöräilemään? No miksei kaikkia näitä? Lajikokeilu päivän aikana pääsette kokeilemaan kaikki näitä lajeja oppaan johdolla. 

Lisätietoja

paintball lappeenranta
Tyky-päivään paintball

Hieman enemmän vauhtia tyhy-päivään tarjoilee Paintball. Tämä vauhdikkaan lajin maineessa oleva aktiviteetti sopii monille vaikka kohtaakin usein ennakkoluuluisia osallistujia. Lopussa kaikki kuitenkin huomaa kuinka hauskaa tämä on 🙂

Lisätietoja

metsämieli
Metsämieli

Metsämieli harjoitukset kehittävät oman mielen ja kehon kuuntelua, ja samalla aistitaan ympäröivää luontoa. Retkellä liikumme rauhallisesti kävellen, joten retki sopii mainiosti kaikille.

Lisätietoja

tyky päivä lappeenranta
Tyky-olympialaiset

Hauska joukkue kisailu, jossa otetaan kilpakumppaneista mittaa seitsemän erilaisen pienlajin merkeissä. Lajeista tutuin lienee lankkuhiihto, joka on perinteisesti viimeinen laji. Paras joukkue voittakoon

Lisätietoja

tyky päivä
Kaupunkiseikkailu

Joukkuekisailu jossa testataan hoksottimia ja nopeutta. Kisailun suorituspaikkana on Lappeenrannan keskusta-alue, jonne on sijoitettu rasteja erilaisilla tehtävillä. Tehtävät vaihtelevat etsintä tehtävistä pulman ratkontaan. 

Lisätietoja

keruutuoteretki
Sieni tai -williyrttiretki

Keruutuote retkellä pääsemme tutustumaan metsän antimiin kokeneen oppaan johdolla. Alkukesästä keskitymme williyrtteihin ja syksyllä sieniin.

Lisätietoja

tyky päivä salpalinjan hovi
Tyhy-päivä Salpalinjan Hovilla

Salpalinjan Hovin lähistö tarjoaa hienot puitteet tyhy-päivään. Miltä kuulostaisi esimerkiksi bunkkerikierros salpalinjan luolissa ja bunkkereissa?

Lisätietoja

Image