Yritystapahtumat

saunalautta lappeenranta

Tyky-päivä Lappeenranta

Kokoa työporukkasi yhteen ja suuntaa kisailemaan tai nauttimaan Lappeenrannan ja lähialueiden luonnosta. Tyky-päivän ohjelmassa voi olla kisailuja, luontoelämyksiä, retkipyöräilyä tai vaikka paintball-värikuulapeli. Ryhmä voi suunnata myös Saimaan aalloille meloen, suppaillen tai saunalautan löylyistä nauttien. Lauteille pääsee myös mantereen puolella, sillä varattavana on Lappeenrannan Pallossa sijaitseva saunatilamme. Laajan yhteistyö- ja kumppaniverkostomme ansiosta voimme räätälöidä toiveidenne mukaisen ja laajuisen ohjelman. Tyky-päivän ohjelma taipuu sekä pienempien että suurempien porukoiden tarpeisiin. Meillä on kokemusta niin muutaman hengen porukoista kuin muutamien satojen ihmisten ryhmistäkin.
Lue lisää

sähköavusteinen retkipyörä

e-retkipyöräily

Sähköpyörä alle ja retkelle! E-pyöräsafarilla maisemat vaihtuvat kevyesti rullaten, kun pyörän sähköavustin tekee osan työstä. Rento tahti ja helpot kilometrit pitävät mielen virkeänä ja suupielet hymyssä. Sähköpyöräsafari on oiva ohjelmanumero tyhy- tai muuhun virkistyspäivään. Retki räätälöidään ryhmän tarpeisiin sopivaksi ja se voi sisältää myös taukopaikan, jossa evästetään tai tutustutaan kohteeseen.

Lue lisää

Tyky-päivä Kouvola

Kaipaatteko taukoa työn lomaan? Tyky-päivä Kouvolassa tarjoaa hauskaa yhdessäoloa kisailujen tai pyöräretken merkeissä. Ryhmähenkeä, tiimityöskentelyä ja leikkimielistä aivojumppaa tarjoavat tyky-henkiset olympialaisemme ja kaupunkiseikkailumme. Sähköavusteiset retkipyörämme taas kuljettavat tiimisi Kymijoen ulkoilureittiä pitkin niin kauniisiin jokimaisemiin kuin keskusten vilinään. Tutustu Kouvolaan uusin silmin!

Lue lisää

sähköavusteinen retkipyörä
melonta tykkimäki

Tyky-päivä Savitaipale

Lähde työporukalla Savitaipaleen luontoon! Geopark-alueen elämykset, ohjatut safarit sähköavusteisilla läskipyörillä, rauhoittavat Metsämieli-harjoitukset ja luonto-opastukset tarjoavat kaivattua vaihtelua työpisteellä ahertamiselle. Tyky-päivän ohjelmassa voi olla myös leikkimielinen paintball-värikuulapeli tai vaikka SUP-lautailu Kuolimon kirkkailla vesillä. Aktiviteettien jälkeen porukka voi hengähtää ruokapöydän ääressä ja kokemuksen kruunaa löylyt rantasaunan lämmössä. Ruokailu on mahdollista järjestää myös luonnossa, jolloin listalta löytyy paikan päällä loimutettua lohta ja erilaisia salaatteja.


Lue lisää

sup lautailu lappeenranta

SUP-lautailu

Kaipaako porukkasi rauhallista ja tasapainoa haastavaa ohjelmaa? Suppailu on loistava tapa nähdä tututkin maisemat uudesta näkökulmasta: kaunis ja lämmin kesäpäivä, ympäröivät järvimaisemat ja puhdas luonto tarjoavat unohtumattoman elämyksen, jota muistellaan kahvipöydissä vielä pitkään.

Lue lisää

Tyky-päivä Repovesi

Tarjoa ryhmällesi ansaittu irtiotto arjesta Repoveden kansallispuistossa! Jylhät kalliot, mahtavat mäet, pienet lammet ja kymmenet järvet tarjoavat loistavat miljöön monipuoliselle tyky-päivälle. Repovedellä arki unohtuu, ja luonnossa toteutettavat aktiviteetit vievät mennessään. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi melontaa, suppailua tai vaikka e-fatbike-safari. Repoveden monipuoliset maastot haastavat kokeneitakin kävijöitä, mutta tekemistä löytyy myös rennommasta menosta pitäville.

Lue lisää

sup lautailu lappeenranta
tyky-olympialaiset

Räätälöity yritystapahtuma


Ideat lopussa ja paikka hakusessa? Me räätälöimme yritystapahtumia toiveidenne ja tarpeidenne mukaan Etelä-Karjalan, Kouvolan seudun ja Repoveden alueella.

Lue lisää

tyky-olympialaiset

Tyky-olympialaiset

Tyky-päivän olympialaiset tarjoavat kevyttä ja rentoa tekemistä isommallekin porukalle. Hauskoista ryhmäkisailuista koostuva olympiaohjelma sisältää seitsemän eri lajia, joista tunnetuin on yhteishenkeä ja etenkin yhteistä tahtia koetteleva lankkuhiihto.

Lue lisää

elämyskellunta tykkimäki

Elämyskellunta

Kelluntapuku päälle ja aaltojen varaan! Tätä lähemmäs avaruusmaista painottomuuden tunnetta ei voi päästä maan pinnalla.

Lue lisää