Yritystapahtumat

lumikengät

Tyky-päivä Lappeenranta

Kokoa työporukkasi yhteen ja suuntaa kisailemaan tai nauttimaan Lappeenrannan ja lähialueiden luonnosta. Tyky-päivän ohjelmassa voi olla kisailuja, luontoelämyksiä, retkipyöräilyä tai vaikka paintball-värikuulapeli. Ryhmä voi suunnata myös Saimaan aalloille meloen, suppaillen tai saunalautan löylyistä nauttien. Lauteille pääsee myös mantereen puolella, sillä varattavana on Lappeenrannan Pallossa sijaitseva saunatilamme.

Talvisin Lappeenrannan Hämmäauteensuo tarjoaa hienot puitteet retkeilyyn. Välineinä vaikkapa meidän uudet liukulumikengät. 
Lue lisää

Tyky-päivä Kouvola

Kaipaatteko taukoa työn lomaan? Tyky-päivä Kouvolassa tarjoaa hauskaa yhdessäoloa kisailujen tai pyöräretken merkeissä. Ryhmähenkeä, tiimityöskentelyä ja leikkimielistä aivojumppaa tarjoavat tyky-henkiset olympialaisemme ja kaupunkiseikkailumme. Sähköavusteiset retkipyörämme taas kuljettavat tiimisi Kymijoen ulkoilureittiä pitkin niin kauniisiin jokimaisemiin kuin keskusten vilinään.

Talvisin esimerkiksi Käyrälammen alue mahdollistaa hienoja retkiä lumikengillä taikka liukulumikengillä. Sisätiloissa esimerkiksi rentouttava sointukylpy rauhoittaa mieltä. 

Lue lisää

Image
tykkimäki vuokraamo

Tyky-päivä Kouvola

Kaipaatteko taukoa työn lomaan? Tyky-päivä Kouvolassa tarjoaa hauskaa yhdessäoloa kisailujen tai pyöräretken merkeissä. Ryhmähenkeä, tiimityöskentelyä ja leikkimielistä aivojumppaa tarjoavat tyky-henkiset olympialaisemme ja kaupunkiseikkailumme. Sähköavusteiset retkipyörämme taas kuljettavat tiimisi Kymijoen ulkoilureittiä pitkin niin kauniisiin jokimaisemiin kuin keskusten vilinään. Talvisin esimerkiksi Käyrälammen alue mahdollistaa hienoja retkiä lumikengillä taikka liukulumikengillä. Sisätiloissa esimerkiksi rentouttava sointukylpy rauhoittaa mieltä. 

Lue lisää

e-fatbike talvi tyky

Tyky-päivä Savitaipale

Lähde työporukalla Savitaipaleen luontoon! Geopark-alueen elämykset, ohjatut safarit sähköavusteisilla läskipyörillä, rauhoittavat Metsämieli-harjoitukset ja luonto-opastukset tarjoavat kaivattua vaihtelua työpisteellä ahertamiselle. Tyky-päivän ohjelmassa voi olla myös leikkimielinen paintball-värikuulapeli tai vaikka SUP-lautailu Kuolimon kirkkailla vesillä.

Talvisin Savitaipale tarjoilee hienoja elämyksiä e-fatbike safarin puitteissa tai lumikenkäillen harju- ja suppamaastossa.

Aktiviteettien jälkeen porukka voi hengähtää ruokapöydän ääressä ja kokemuksen kruunaa löylyt rantasaunan lämmössä. Ruokailu on mahdollista järjestää myös luonnossa, jolloin listalta löytyy paikan päällä loimutettua lohta ja erilaisia salaatteja.


Lue lisää

Tyky-päivä Repovesi

Tarjoa ryhmällesi ansaittu irtiotto arjesta Repoveden kansallispuistossa! Jylhät kalliot, mahtavat mäet, pienet lammet ja kymmenet järvet tarjoavat loistavat miljöön monipuoliselle tyky-päivälle. Repovedellä arki unohtuu, ja luonnossa toteutettavat aktiviteetit vievät mennessään. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi melontaa, suppailua tai vaikka e-fatbike-safari.

Talvisin Repovesi tarjoaa hienot puitteet liukulumikenkäilyyn. Repoveden monipuoliset maastot haastavat kokeneitakin kävijöitä, mutta tekemistä löytyy myös rennommasta menosta pitäville.

Lue lisää

Image
talvinen tyky

Tyky-päivä Repovesi

Tarjoa ryhmällesi ansaittu irtiotto arjesta Repoveden kansallispuistossa! Jylhät kalliot, mahtavat mäet, pienet lammet ja kymmenet järvet tarjoavat loistavat miljöön monipuoliselle tyky-päivälle. Repovedellä arki unohtuu, ja luonnossa toteutettavat aktiviteetit vievät mennessään. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi melontaa, suppailua tai vaikka e-fatbike-safari. Talvisin Repovesi tarjoaa hienot puitteet liukulumikenkäilyyn. Repoveden monipuoliset maastot haastavat kokeneitakin kävijöitä, mutta tekemistä löytyy myös rennommasta menosta pitäville.

Lue lisää

lumikenkäretki kouvola

Räätälöity yritystapahtuma


Ideat lopussa ja paikka hakusessa? Me räätälöimme yritystapahtumia toiveidenne ja tarpeidenne mukaan Etelä-Karjalan, Kouvolan seudun ja Repoveden alueella.

Lue lisää