Saunalautta Lappeenranta

Saimaan paljun täydenpalvelun saunalautta on ensimmäinen Lappeenrannan satamasta risteilevä saunalautta. Lautan lähes 50 neliön sisätilat tarjoavat risteilyvieraille poikkeuksellisen upean elämyksen Saimaan aalloilla. Kokonaispinta-alaa lautalla on yli 150 neliötä, tehden lautasta yhden Suomen suurimmista saunalautoista. Asiakkaita kyytiin mahtuu 12, miehistön lisäksi.

Mukavuuksiin kuuluu kaksi vesi vessaa, 26 neliön oleskelutila, pukuhuone, tilava sauna sekä lämminsuihku. Pesuaineet voi jättää kotiin, käytössänne on laaja valikoima biohajoavia pesuaineita. Sauna lämpenee Misan laadukkaalla puukiukaalla. Katolla sijaitsee suuri 70 neliön aurinkoterassi. Terassilla on kaasugrilli asiakkaiden vapaassa käytössä. Lautalla on myös videotykki sekä Bluetooth kaiutin. Lautalla on myös pistorasioita joista asiakkaat voivat vapaasti ladata omia laitteitaan.

SAUNALAUTTA HINNASTO

Saunalautan minimi risteilyaika on kolme tuntia. Jos ajatuksissa on ottaa myös ruokailu risteilyn osaksi, suosittelemme minimissään neljän tunnin risteilyä. Saunalautta risteilee aina, emme sauno laiturissa 🙂

Vuokrapyyhkeet ovat 5 €/kpl (sisältyy hintaan 4h tai pidemmillä risteilyillä), ruokailuvälineistä veloitamme 25€ (ruokatilauksen yhteydessä kuuluu hintaan) Kaikki hinnaston hinnat sisältävät alv:n

SUNNUNTAI-TORSTAI

  • 480 € / 3 tuntia
  • 590 € / 4 tuntia
  • 700 € / 5 tuntia
  • Lisätunnit 100€ / h

PERJANTAI JA LAUANTAI

  • 580 € / 3 tuntia
  • 700 € / 4 tuntia
  • 810 € / 5 tuntia
  • Lisätunnit 100€ / h

Saunalautan media galleria
saunalautta ruokailu

SAUNALAUTTA JA RUOKAILU

Yhteistyökumppanimme saunalautan ruokailujen suhteen on Kattava Catering. Kattava Cateringin kautta pystymme tarjoamaan teille erityisen herkullista ja laadukasta ruokaa. Kauden 2020 suosikki oli grillimenu, joka koostui paikallisista herkuista. Pääruokana Innalanmäentilalta huippu mureat naudan ribsin! Mahtavan elämyksen tarjoaa myös Black Agnus grillimenu. Black Agnus pihvit paistetaan saunalautan yläkannen aurinkoterassilla grillikokin toimesta.

Esimerkki menut löytyvät täältä

Myös omat eväät ovat sallittuja. Lautan kaasugrilli on vapaasti käytössänne, samoin kahvinkeitin. Meillä ei ole anniskeluoikeutta, joten omat juomat ovat sallittuja. Sopimukseen mukaan juomat voi tuoda lautan jääkaappiin jo valmiiksi viilenemään ennen risteilyä.

saunalautta lappeenranta
saunalautta lappeenranta

SAUNALAUTAN VARAAMINEN

Saunalautan viimeinen liikennöintipäivä vuonna 2021 on la 2.10

Alla olevasta varauskalenterista näet ajan tasalla olevan varaustilanteen. Yhdelle päivälle mahtuu useampia risteilyjä. Risteilyjen välissä on tunnin mittainen siivous-ja ylläpitotauko. Saunalautta risteilee varausten mukaisesti klo 07:00-24:00 välisenä aikana. Jos haluat nähdä tarkemmin päivän vapaat ajat, siirry kalenterissa viikko näkymään. Risteilylle mahtuu mukaan 12 asiakasta.

Varaukset/kyselyt alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse teemu@saimaanpalju.fi tai soittamalla suoraan Teemulle 040 588 0738


Saunalautan lähtöpaikka

Osoite: Satamatie 23-25, Lappeenranta